Golfles Ermelo

Ben je op zoek naar golfles in Ermelo, dan ben je op de juiste plek gekomen. Voor elke speler die graag wil leren golfen of zijn handicap wil verbeteren, bied ik persoonlijk golflessen aan. Deze golfles wordt groepsgewijs gegeven in Ermelo op een van de mooiste golfbanen in Nederland: The Links Valley. Dus zoek je in Ermelo golf les? Zoek dan niet verder!

GROEPSLESSEN

Golflessen Ermelo Groep

Voor elke speler die graag groepsgewijs les wil hebben. Speciaal voor beginnende golfers die willen starten met, of gevorderde spelers die de puntjes op de I willen zetten. Hier vind je met het lesabonnement niet alleen een dosis gezelligheid en de kans nieuwe spelers te leren kennen, maar ook voor een zachte prijs een enorme hoeveelheid wijsheid mee te nemen.

Tijdens deze lessen wordt er aandacht besteed aan alle facetten van het golfen. Denk hierbij aan de volgende technieken:

Alles wat je nodig hebt om het golfen onder de knie te krijgen en binnen no time jouw handicap 54 en jouw GVB (Golfvaardigheidsbewijs) te halen.

Ben je nog niet volledig zeker of golfen jouw ding is? Kom dan een maand lang met ons meedoen en ontdek het zelf. We hebben huursets beschikbaar voor slechts 25 euro per maand, waardoor je kunt ervaren of golfles bij jou past. Het huursetje mag je gedurende deze periode gewoon mee naar huis nemen!

Golfles Ermelo - Gert Jan Markus
Golfles Ermelo - Links Valley
Priveles

Prive Golfles Ermelo

Zijn de groepslessen niets voor jou en wil je 100% persoonlijke aandacht krijgen tijdens een privé golfles? Dat komt goed uit! Naast de groepslessen geef ik ook privé golflessen  in Ermelo of op locatie. Hierbij focussen we op de aspecten waar jij graag in wil verbeteren. Door te focussen op jouw belangrijkste punten kunnen we snel jouw golfspel verbeteren en krijg je binnen no time jouw droomhandicap.

Priveles

Ermelo Golfcursus

Zou je interesse hebben in een korte golfcursus in Ermelo? Het kan prettig zijn om je eerste golfervaring onder privé begeleiding te hebben, zodat je binnen 2 uur de basisvaardigheden onder de knie krijgt. Na deze cursus kun je ervoor kiezen om verder te gaan met privé golflessen, of als je zelfverzekerd genoeg bent geworden, kun je deelnemen aan groepslessen. De keuze is aan jou!

Priveles

Waarom Golfles volgen in Ermelo?

Kom je golfles volgen in Ermelo dan weet je in ieder geval dat je goed zit. The Links Valley is namelijk ook nog eens de beste 9 holes golfbaan van Nederland en staat op nummer 19 van de wereldranglijst. 

Daar bovenop, krijg ik het mooie privilege om jou persoonlijk les te geven in golf. Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Gert Jan Markus. In mijn carrière als golfcoach heb ik de PGA Advanced Performance certificering behaald, wat me een uitgebreide kennis en vaardigheden in het vak geeft. Ik ben zelfs twee keer tot golfcoach van het jaar benoemd, in 2020 en opnieuw in 2022. Dat zijn prestaties waar ik enorm trots op ben. Ik hoop dat dit je een beetje vertrouwen geeft in wat ik te bieden heb als coach. Maar maak je geen zorgen, je zult het zelf allemaal gaan ervaren!

Golfles Ermelo - Gert Jan Markus

Schrijf je in voor Lessen!