Lesabonnement

Leer golfen als een pro met onze beginnerslessen! Leer andere golfers kennen, verbeter jouw skills en ontvang persoonlijke begeleiding. 

Prijzen

Kies jouw Lesabbonement

word-een-golfer-golfles-icoontjes-04

1 maand

119 /Maand
  • 2x les per week
  • Persoonlijke aandacht
  • Kies jouw beste tijd
word-een-golfer-golfles-icoontjes-04

3 maanden

84 /Maand
  • 2x les per week
  • Persoonlijke aandacht
  • Kies jouw beste tijd
word-een-golfer-golfles-icoontjes-04

12 maanden

59 /Maand
  • 2x les per week
  • Persoonlijke aandacht
  • Kies jouw beste tijd
Agenda

Wanneer zijn de Lessen?

Stappenplan

Wat kan je Verwachten?

FAQ

Meest Gestelde Vragen?

Nee, je zit niet vast aan een vaste dag of tijdstip. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de wekelijkse groepslessen en je mag zelf kiezen op welke dag en op welk tijdstip jij jouzelf inschrijft binnen jouw abonnementsperiode. Je mag elke week aan alle lessen deelnemen, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Het is wel noodzakelijk dat jij je aanmeldt in de lesagenda. Dit doe je via onderstaande link. Kan je onverhoopt toch niet, meld je dan ook weer af. Zo hebben andere deelnemers ook een kans.

Online Lesagenda

We hanteren vooralsnog een maximum groepsgrootte van 10 deelnemers en een minimale groepsgrootte van 3 deelnemers! Houd de whatsapp dan ook altijd goed in de gaten, hierin geven we o.a. door of de lessen plaatshebben of niet. De informatie in deze groep is leidend. Lees het dus op tijd.

Je kan vooralsnog alle lessen vooruit reserveren. Mogelijk komt hier in de toekomst verandering in. Het Premium abonnement is blijvend in ontwikkeling. Mocht er iets veranderen, dan hoor je dit ruim van tevoren in de groepsapp. Het is wel belangrijk ook jouw afmelding tijdig door te geven zodat andere deelnemers ook de kans hebben zich in te schrijven.

Er zijn 2 typen abonnementen. 1) 12 maanden voor 699,- 2) 6 maanden voor 475,-. Alle abonnementen zijn aaneengesloten.

Nee. De lesthema’s zullen, voor eenieder die deelneemt aan dezelfde les, hetzelfde zijn. De lesthema’s verschillen per maand. Wel kan het zijn dat we afhankelijk van het niveau van de deelnemer verdiepende informatie en/of oefeningen verschaffen. Dit te allen tijde op verzoek van de deelnemer zelf. Het weer speelt natuurlijk ook een rol. In de stromende regen een uur de baan in of op de puttinggreen staan zullen weinig deelnemers wenselijk vinden.

Wij streven ernaar wekelijks minimaal 3 mogelijkheden aan te bieden, waarvan minimaal 1 in het weekend. De woensdag om 09.00 uur, donderdag om 18.00 uur en zaterdagochtend om 09.00 uur. Hoe meer deelnemers, des te meer lestijden erbij komen. Bij werkzaamheden in het buitenland en/of vakantie hebben er geen lessen plaats. Dit zal altijd van tevoren worden gecommuniceerd in de app-groep. Op jaarbasis, rekening houdend met eventuele ziekte, vakanties en/of weersomstandigheden zullen er ongeveer 40 weken les gegeven worden. Dit komt neer op ongeveer 120 uur les. Reken je dit om naar privélessen, dan zou je dit 9.000,- euro kosten. Gelukkig is het abonnement al beschikbaar vanaf 475,-.

In sommige gevallen kan het zijn dat de professional niet aanwezig is vanwege ziekte of vakantie. De les komt dan te vervallen. Dit wordt te allen tijde in de app groep gecommuniceerd. Houd dit dan ook in de gaten. Uiteraard kunnen jullie onderling zelf beslissen samen te gaan trainen of een rondje te lopen. Sterker nog, dit adviseer ik jullie van harte!

Bij slecht weer hebben de lessen altijd plaats. The Links Valley Golfacademy bezit een overdekte driving range en hiervan kan te allen tijde gebruik worden gemaakt. Daarnaast kan er eventueel gebruik worden gemaakt van het clubhuis waarin (theoretische) lessen kunnen worden verzorgd. Bij onweer bewegen wij ons te allen tijde richting het clubhuis. Belangrijk: Bij onweer wordt er buiten niet gelest!

Bij zéér slecht weer beroepen wij ons op de internationale kleurcodes die het KNMI uitgeeft. Bij kleurcodes groen en geel, hebben de lessen plaats. Vanwege het gevaarlijke en onberekenbare karakter van de weersomstandigheden bij codes oranje en rood, worden de lessen afgelast en komen deze te vervallen. Deze lessen zijn niet in te halen. Achteraf kan het zijn dat de weersomstandigheden meevielen, maar aangezien we vóóraf moeten bepalen of de les plaatsheeft of niet, vragen wij om jullie begrip.

Aanmelden

Ik wil lessen!

Schrijf je in voor Lessen!