Golfles Harderwijk

Ben je op zoek naar Golfles in Harderwijk? Dan ben je hier op de juiste plek! Golfles is leuk voor jong en oud. Dit maakt het een diverse sport waar iedereen aan mee kan doen. Of je nou wil leren golfen of al bijna speelt als Tiger Woods, voor iedereen hebben we een passende golfles ontwikkeld.

Golfles Harderwijk Groepslessen

De groepslessen vinden plaats op de Links Valley in Ermelo, de nummer 1 9-holes baan van Nederland volgens de Golfers Choice Ranglijst. Deze waardering is te danken aan de uitstekende kwaliteit, het zorgvuldige onderhoud, het gezellige clubhuis en de topfaciliteiten. Je bent hier dus verzekerd van lessen op een toplocatie. Na aanmelding voor de groepslessen kun je je eenvoudig inschrijven voor diverse lesmomenten gedurende de week. We zorgen ervoor dat er altijd voldoende ruimte en beschikbare tijden zijn, zodat je minimaal 2x per week les kunt volgen.

Waar wordt er allemaal les in gegeven?

Tijdens onze lessen besteden we aandacht aan de diverse aspecten van golf. We introduceren je verschillende oefeningen en vaardigheden die je naderhand zelfstandig verder kunt ontwikkelen. Gedurende de golf cursus leggen we de basis neer, aangevuld met oefeningen die je gedurende je gehele golfcarrière kunt benutten. We focussen op de volgende technieken:

Iedere maand introduceren we nieuwe thema’s om de lessen gevarieerd en boeiend te houden. Daarnaast  zoomen we in op jouw persoonlijke aandachtspunten om de lessen zo goed mogelijk af te stemmen op jouw behoeften.

Golfles Harderwijk - De Links Valley
Golfles Harderwijk - De Links Valley

Golfcursus Harderwijk Beginners

Ben je nieuw in de wereld van golf en wil je beginnen aan jouw reis om een echte golfer te worden? Geen probleem! Onze groepslessen zijn speciaal ontworpen voor beginners zoals jij. Samen met anderen oefen je de basisvaardigheden en streef je ernaar om snel jouw GVB te behalen. Als je net start, kun je gebruik maken van een leenset. Onze persoonlijke missie is om je optimaal te begeleiden, zodat je in korte tijd ten minste handicap 54 behaalt – de vereiste voor het verkrijgen van je GVB!

Golflessen Harderwijk: Prive Golfles

Ben je een gevorderde golfer en van plan jouw golfspel te verbeteren of ben je niet zo fan van de groepslessen? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om privé golflessen te volgen. De lessen kunnen zowel op jouw locatie gegeven worden als bij de Links Valley in Ermelo. 

Waarom Golfles volgen in Harderwijk?

Hallo, ik ben Gert Jan Markus. Het is een eer voor mij om jou les te mogen geven in golf. Vraag je je af of ik de juiste golfcoach voor jou ben?

In zowel 2020 als 2022 ben ik benoemd tot golfcoach van het jaar, een onderscheiding waar ik bijzonder trots op ben. Daarbij ben ik een PGA professional en beschik ik over de PGA Advanced Performance certificering.

Of je nu net start met golfen of als ervaren golfer dat laatste beetje finesse aan je handicap wilt toevoegen, ik sta klaar om je te helpen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, ik kijk uit naar onze samenwerking in jouw golfavontuur. Ik hoop dat dit je wat vertrouwen geeft in mijn kwaliteiten als coach. Graag laat ik je in de praktijk zien wat ik te bieden heb. Zie ik je binnenkort?

Golfles Ermelo - Gert Jan Markus

Schrijf je in voor Lessen!