Over mij

Leer golfen als een pro met onze beginnerslessen! Leer andere golfers kennen, verbeter jouw skills en ontvang persoonlijke begeleiding. 

Hallo daar! Ik ben Gert Jan Markus

Inmiddels, in mijn bijna 25 jarige carrière op de golfbaan is mij vooral bijgebleven hoe makkelijk het is om in relatief weinig tijd snel beter te worden. Het behalen van je doelen lijkt altijd ver weg, maar als je op de juiste manier weet waar je aan moet werken wordt alles makkelijker. Je ziet vooruitgang, je slaat verder, rechter en consistenter. Je wint mogelijk zelfs al snel je eerste wedstrijd.

Al bijna 20 jaar begeleid ik nieuwe en ervaren golfers op weg naar een lagere score, meer spelplezier en minder frustratie. Door jou controle te geven over je eigen progressie wordt het golfspel niet alleen overzichtelijker, stiekem word je zelf ook een klein beetje een professional. Uiteraard iedereen op hun eigen gewenste niveau. Immers, we hoeven niet allemaal geld te verdienen met golfen toch?

In die 20 jaar ben ik zelf tweevoudig nationaal kampioen geweest en heb ik ook de eer gehad al tweemaal tot golfcoach van het jaar benoemd te worden. Wat betekent dit voor jou? De perfecte basis om zélf ook een goede golfer te worden. Je leert het reilen en zeilen van het spel en, belangrijker, je krijgt al in de eerste les het vermogen jouzelf te kunnen corrigeren als het nodig is.

Niemand heeft het eeuwige leven, dus hoe efficiënter en effectiever we de lessen kunnen maken, des te eerder sla jij een hole in one. Het beste moment om te starten is vandaag.